agencijske
usluge.

Klijentima pružamo usluge inovativnog event menadžmenta i promocije putem različitih komunikacijskih kanala – online, offline ili hibridno.

Mapiranje video projekcija

Novim tehnikama projekcije u mogućnosti smo skoro sve površine pretvoriti u dinamične video prikaze. Mapiranje video projekcija nove generacije kreira potpuno novu dimenziju doživljaja.

Event management

U organizaciju događaja ili event management ulažemo naporan rad, mnogo strpljenja i visok stupanj organizacijskih vještina kako bismo klijentima isporučili događaj po očekivanjima.
Event management i organizacija događaja
Organizacija konferencija i seminara

Organizacija konferencija i seminara

Detaljno planiramo i organizujemo konferencije i seminare kako bismo osigurali vrhunsku uslugu, sjajno korisničko iskustvo i uspješnu realizaciju u skladu sa vašim budžetom.

Organizacija sajmova i izložbi

Dobar štand znači dobru prezentaciju! Za uspješnu organizaciju sajmova i izložbi potrebno je znanje, iskustvo i osjećaj pružanja tačno onoga šta posjetilac želi da vidi, čuje i osjeti tokom posjete.

Organizacija poslovnih sajmova
Organizacija medijskih događaja

Organizacija medijskih događaja

Poruka koju šaljete je važna, ali je isto tako važno i kako organizujete slanje poruke. Organizacija medijskih događaja je važan način kako komunicirate sa svojim klijentima, poslovnim partnerima, predstavnicima medija i drugim sudionicima u komunikaciji.

Organizacija video i kino projekcija

Filmovi već odavno nisu puka zabava – filmovi inspirišu ideje, diskusije i interesovanja. Organizujemo nezaboravne video i kino projekcije kojih se publika rado sjeća.
Organizacija video i kino projekcija
Organizacija filmskih festivala

Organizacija filmskih festivala

Organizacija filmskog festivala mora privući što veći broj gledalaca. Vaš posao je kreiranje vrhunskog filmskog programa, dok je naš posao besprijekorna tehnička i logistička podrška.

Pružanje potpune tehničke podrške

Pružamo tehničku podršku prije, tokom i poslije samog događaja. Osiguravamo funkcionalnost mikrofona, projektora i ozvučenja, vodimo brigu o prezentacijama i da svaki učesnik ima svoju stolicu.
Tehnička podrška
Audio i video produkcija

Audio i video produkcija

Nova generacija organizacije događaja podržana je novim dimenzijama i načinima multimedijalnog oglašavanja. Audio produkcija i video produkcija i dalje predstavljaju neizostavne sastojke modernih i efikasnijih načina promocije. U našoj ponudi možete pronaći i Opremu za simultani prevod kao i Tour Guide Sisteme.

PR - Public Relations Odnosi s javnošću

Pružamo usluge osmišljavanja, kreiranja i strateškog planiranja u segmentu odnosa s javnošću. Mi smo tu da sa vama kreiramo proaktivne i reaktivne planove i sprovodimo ih u djela!

PR
Usluge organizacije virtuelnih događaja

Organizacija virtualnih događaja

Vodimo vas kroz cijeli proces odabira i implementacije najboljeg digitalnog rješenja za organizaciju virtuelnih događaja, napravljenog na najbolji način da ispuni sve vaše potrebe.

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"