organizacija
kino projekcija

Poklonite vašim uposlenicima, poslovnim partnerima ili saradnicima nezaboravno kinoiskustvo – organizujte kino projekciju po vašem izboru uz podršku Event Tim kompanije.

Na vrlo jednostavan i povoljan način, oduševite vaše goste i priuštite im iskustvo kao na crvenom tepihu koje neće tako lahko zaboraviti. Izaberite savršen film/video uredak za vaše goste, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film ili dokumentarac i počastite ih najboljim iskustvom koje će im pružiti zadovoljstvo koje se dugo pamti.

Ako želite zaista impresionirati vaše zvanice eventom koji će pamtiti, priuštite im ekskluzivnu kino projekciju i naš tim će učiniti sve da Vi i Vaši odabranici dobijete puno kino iskustvo u svom najboljem i najglamuroznijem svjetlu.

Naši visokokvalitetni filmski ekrani i oprema za iznajmljivanje čine izvanredno iskustvo za sve Vaše goste, porodice i ljubitelje kino projekcija i sigurno da će se o Vašem poduhvatu pričati u gradu.

Event Tim Vam nudi:

Izvršna produkcija, organizacija, tehnička podrška, nadzor i realizacija događanja, Open air kina i projekcije, filmske projekcije i festivali, koncerti i glazbeni festivali, kazališne predstave i festivali, business i korporativne konferencije te kongresi, press konferencije, sve što može biti prikazano na filmskom platnu, naš tim će učiniti dostupnim za Vas i Vaše potrebe.

S obzirom na iskustvo u projektima iza nas, a zahvaljujući klijentima koji nam vjeruju, svoje povjerenje možete dati nama i očekivati zauzvrat organizaciju događaja epskih razmjera, kako u tehničkom tako i u estetskom smislu.

Vratite eru kino projekcija u svoju zajednicu i uživajte uz organizaciju Event Tim-a !

Organizacija filmskih festivala
Organizacija kino projekcija
Organizacija kino projekcija

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"