tehnička
podrška

Tehnička podrška svim vašim događajima

Event Tim je kompanija koje je stručna i kompetentna za pružanje kompletne ili segmentne podrške u organizaciji virtualnih online kongresa i konferencija, sajmova, promocija, kao i mnogih drugih vrsta događaja kao što su korporativne zabave i manifestacije zabavnog karaktera.

Naša kompanija posjeduje tehničku opremu koja se iznova obnavlja u korak s tehnološkim napretkom, tako da uvijek imamo ono što ispunjava današnje standarde u audio i video tehnici. U skladu s okolnostima koje su trenutno jedna od glavnih tema, naš tim je uvijek uvijek spreman da odgovori u svakom trenutku na tehničke poteškoće koje mogu iznenada stvoriti probleme u svakom organizacionom procesu.

Tehnička podrška i savjetovanje

Klijenti koji se odluče za događaj u organizaciji Event Tim-a imaju od samog početka podršku i savjetovanje kako pri izboru prostora, potrebne tehničke opreme tako i pri samom izvođenju događaja, jer je naš zadatak da sve bude uspješno. Cilj je da usluge koje pružamo učine Vaš događaj zapamćenim i uspješnim.

Izražene komunikacijske vještine, tačnost, sposobnost rada pod pritiskom, sklonost timskom radu, prilagodljivost, snalažljivost u novonastalim situacijama, sposobnost logičkog razmišljanja i analiziranja tehničkih aspekata koji zahtijevaju organizaciju do samog detalja, samo su neke od sposobnosti koje članovi Event tima naše kompanije posjeduju i kojima se služe u radnim zadacima da bi Vaš projekat bio na očekivanom nivou.

Kao uigran tim zaduženi smo za relizaciju cijelog događaja u tehničkom smislu, od osmišljavanja jedinstvenog idejnog rješenja koje će našeg klijenta predstaviti u najboljem svjetlu, tehničke podrške, ispravnosti opreme, rješavanja tehničkih poteškoća do samog procesa završavanja događaja u što ljepšem i tehnički savršenijem smislu.

Sve što Vam industrija organizacije događaja može pružiti, mi ćemo Vam osmisliti, uraditi i učiniti dostupnim u što kraćem roku. Event tim nudi kompletnu tehničku podršku za opremanje svih vrsta događanja. Od audio i video, preko rasvjetne opreme pa sve do pozornica i krovnih konstrukcija, naš tim također u ponudi ima široki asortiman proizvoda za svaku priliku.

Tehnička podrška
Tehnička podrška
Tehnička podrška

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"