organizacija
sajmova

Organizujete sajam i u jednom momentu ste stali, nemate kud? Bez ideje ste? Event Tim pruža logističke usluge i rješenja na području kako domaćih tako i međunarodnih sajmova i kongresa sa stručnim djelatnicima koji govore strane jezike i imaju višegodišnje iskustvo.

Event tim Vam osigurava korištenje novih medija u organizaciji i inovativno poslovanje, te vođenje inicijative u današnjem poslovnom životu. Prezentacijom na sajmu se dolazi u neposredan kontakt sa partnerima i potencijalnim klijentima, stoga je sve značajnija i smatramo da se treba posvetiti istoj u što većoj mjeri. Za usluge koje pružamo, dajemo vam garanciju, jer stojimo iza svojih djela i riječi.

Posjetioci su u mogućnosti da stupe u direktan kontakt sa budućim saradnicima. Ovakva vrsta neposredne saradnje se ne može mjeriti sa pismenim poslovnim prijedlozima ili reklamama. Organizator sajma uvijek stoji pred velikim izazovom da zadovolji kriterijume učesnika ovakvih skupova, a Event Tim posjeduje sve potrebe resurse, osoblje i tehničku podršku da upravo Vaš sajam napravi nezaboravnim.

Naš tim će Vam pružiti usluge transporta robe od klijenta do mjesta događanja sajma. Kompletna organizacija transporta, usluga montaže/demontaže štandova na mjestu događanja. Manipulaciju sa robom utovar-istovar i dostava robe, reklamnog materijala i sl. na štand odnosno mjesto prezentacije. Za sve sajmove i kongrese izvan područja EU organiziramo izradu kompletne dokumentacije.

Također kroz komunikacioni servis pružamo korisnicima sve relevantne informacije u vezi sa ovim događajem bilo telefonskim putem ili e-mail-om: radni sati sajma, cijene karata, transportne informacije, informacije vezane za prenoćišta. Pored toga moguća je organizacija narudžbe karata preko našeg servisa.

Ako postoji potreba za tim, pružamo i asistenciju u vidu osoblja za sajam. U svakom smislu ispunjavamo očekivanja kako samih organizatora i izlagača, tako i samih posjetilaca, i na taj način razvijamo potencijal za buduće događaje ove vrste jer Event tim ima zadatak da događaj učini posebnim, u svakom mogućem segmentu.

Organizacija poslovnih sajmova
Organizacija sajmova
Organizacija sajmova

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"