organizacija
filmskih festivala

Organizacija filmskog festivala je izvor uzbuđenja, adrenalina, radosti, dinamičnih i nepredvidljivih okolnosti. Dinamika zbivanja u procesu organizacije filmskog festivala iznad svega je uzbudljiva, ali je nerijetko i izvor stresa i organizacijskih muka. Uspješno organizirati filmski festival i svake godine publici ponuditi sve bolji doživljaj težnja je svih uključenih u proces, ali i veliki izazov koji zahtjeva posebna iskustva i vještine, a upravo to posjeduje Event Tim.

Event tim je kompanija specijalizirana za produkciju i organizaciju, tehničku i operativnu podršku, najam profesionalne prezentacijske i festivalske audio-video-svjetlosne opreme te tehničku realizaciju i nadzor najzahtjevnijih multimedijalnih projekata i događanja.

Osim uobičajenih lokacija za izvedbu događaja kao što su kina, kazališta/pozorišta, multimedijalne i festivalske dvorane, sportske ili kongresne dvorane, hoteli, galerije itd., Event tim je u potpunosti opremljen za izvedbu i izradu projekcija i ozvučenja na mjestima gdje za to ne postoje predviđeni tehnički uvjeti i predispozicije.

Event tim zajedno sa svojim PR/marketinškim i event managament članovima, kroz mnoge projekte sudjeluje u izvedbi različitih zahtjeva prilikom realizacije eminentnih filmskih, muzičkih i pozorišnih festivala i projekata, raznih korporativnih i business konferencija, press konferencija, izložbi, sajmova, sportskih i turističkih događanja, kampanja, radionica te drugih skupova i manifestacija.

Integritet – U svemu što radimo cijenimo iskrenost i etično ponašanje. Odgovorni smo, kako za svoje odluke tako i za svoje postupke. Nastojimo podsticati saradnju oko natjecanja među festivalima, članstvom i filmskom festivalskom zajednicom. Nastojimo raditi ispravno proaktivno, vrednujući kritiku, prihvaćajući napetost i preuzimajući rizike.

Event tim radi na tome šta bi moglo biti, na vrijeme reaguje, otklanja moguće poteškoće u vezi sa organizacijom i tehničkom ispravnošću svih aspekata festivala, te podstiče inovacije!  

Odabirom Event tima za realizaciju Vašeg događaja popunili ste neizostavan segment svih oblika događanja, izabrali opremu i osoblje koje će zadovoljiti tačnost, profesionalnost, satnice i protokole te učiniti Vaš događaj nezaboravnim te tehnički i estetski savršenim.

Organizacija filmskih festivala
Organizacija filmskih festivala
Organizacija filmskih festivala

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"