organizacija virtuelnih
događaja

Izaberite najbolje digitalno rješenje za vaše online poslovanje.

U doba kad su nam događaji/eventi luksuz koji sebi ne možemo priuštiti zbog trenutne situacije, svoje klijente motivišemo da rade, sada već popularne, virtualne događaje. Iako vam se na prvu možda čine kao lošija ideja, vjerujte nam – nisu! Postoje brojni benefiti online događaja.

Napretkom tehnologije postalo je vidljivo da virtualna događanja mogu popuniti razliku koja je nastala velikim brojem otkazivanja i drugim ograničenjima koja proizlaze iz trenutne situacije. Uz to, virtualni događaji nude i neke značajne prednosti. Financijska prednost je u tome što virtualna događanja eliminiraju potrebu za iznajmljivanjem prostora, određenim vrstama osiguranja i dodatnim uslugama poput osoblja i cateringa pa tako smanjuju operativne troškove te posljedično omogućavaju veći povrat uloženog. Događanja uživo podrazumijevaju geografska ograničenja pa time i ograničenja i troškove putovanja, što zapravo može spriječiti neke sudionike da prisustvuju.

Zbog pandemije COVID-19 virusa mnogi sajmovi i kompanije su nam pružili svoje povjerenje te pretvorili su planirane događaje u virtualne i na taj način spriječili dodatni trošak vremena, novca i gubitak lojalnosti učesnika.  Umjesto hotela, kulturnih ustanova, konferencijskih centara i restorana, učesnici događaja koji Event Tim organizuje mogu da prisustvuju Vašem događaju iz udobnosti svog doma ili kancelarije – sve što im je potrebno je internet konekcija.

Uz pomoć Event Tim-a, nećete morati da otkažete događaj! Pretvorite ga u virtualni – povoljno, brzo i jednostavno, bez obzira na vrstu događaja i broj učesnika. Zahvaljujući brojnim tehnikama moguće je približiti virtualni događaj realnom i osigurati interakciju sa učesnicima.

Iako znamo da virtualna događanja nemaju istu snagu i nikada neće u potpunosti zamijeniti događanja uživo, naučili smo u ovakvoj situaciji da okolnosti mogu zahtijevati prelazak u virtualni svijet, ponekad u vrlo kratkom roku. Imati plan i primjerenu tehnologiju može značiti da zaokret na digitalno može biti jednostavna alternativa u koju ćete imati potpuno povjerenje i koju će, budite sigurni u to, Event Tim na što bolji i efikasniji način približiti Vama i Vašim korisnicima.

Organizacija virtuelnih događaja
Organizacija virtuelnih događaja
Organizacija virtuelnih događaja

Pošalji upit za događaj

Fizička lica nisu obavezna popuniti polje "Naziv kompanije"